Поділитись:

Оренда та години для бігунів: як працюватиме луцький стадіон «Авангард»

Середа, 26 жовтня 2022, 15:25
Оренда та години для бігунів: як працюватиме луцький стадіон «Авангард»

Луцький стадіон «Авангард» нарешті прийняли у власність міста під час чергової сесії Луцькради у середу, 26 жовтня. 

На організацію роботи стадіону з бюджету громади виділили 485 тисяч гривень. Очільник управління молоді і спорту Володимир Захожий пояснив, що ці гроші підуть на належне утримання стадіону протягом двох місяців поточного року. А вже коли прийматимуть бюджет на наступний рік, у ньому передбачать кошти на розвиток стадіону, враховуючи стратегію, яку розробить місто. 

Наразі стадіон зачинений, але, як пояснив у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» Володимир Захожий, незабаром він буде доступний для мешканців міста. 

«Стадіон зачинений, поки триває етап передачі майна. Змінився власник, і сьогодні ми завершуємо процес формування графіку занять. Люди на безкоштовній основі зможуть відвідувати стадіон з 6:30 до 8:00. Кожен охочий зможе прийти, зробити зарядку, побігати, і вже приступати до роботи. Ввечері також буде час для безкоштовних занять на стадіоні. І це логічно, адже є «сови», а є «жайворонки», і графіки в усіх різні. Тому ввечері з 18:30 до 20:00 також можна буде безкоштовно займатися на стадіоні», – сказав він. 

Володимир ЗахожийВолодимир Захожий
 

Спершу місто має затвердити програму про платні послуги стадіону, в якій будуть прописані графіки безкоштовних і платних занять. Цей процес планують завершити до кінця жовтня, а отже в листопаді луцькі бігуни та інші шанувальники спорту зможуть знову користуватися стадіоном. 

Нагадаємо, наприкінці літа цього року власники луцького стадіону «Авангард» вирішили безкоштовно передати його у комунальну власність місту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів