Поділитись:

Удар по Луцьку обійшовся росіянам у 39 мільйонів доларів (відео)

Середа, 26 жовтня 2022, 13:30
Удар по Луцьку обійшовся росіянам у 39 мільйонів доларів (відео)

Поки населення росії живе у злиднях, отримує мізерні зарплати і лише фантазує про наявність унітазів та асфальтованих доріг, загарбницька армія витрачає шалені суми, щоб завдати ударів по містах України.

Про це повідомив телеканал «Конкурент TV».

Так, ракетний удар по об’єкту енергетики у Луцьку, який окупанти завдали 22 жовтня, їм обійшовся у просто космічну суму.

Як повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, за попередньою інформацією, влучання було здійснено трьома стратегічними крилатими ракетами повітряного базування  Х-101. Вони вважаються одними з найтехнологічніших ракет, які є на озброєнні країни-терориста

Далі – рахуймо. За інформацією з відкритих джерел вартість лише однієї ракети Х-101 – у межах 13 мільйонів доларів США. На обласний центр Волині таких скинули три, тож загальна сума – 39 мільйонів американських доларів. І це без враховування транспортування цих ракет, обслуговування та запуску. Що звісно ж коштує теж немалих грошей. Сума, погодьтесь, просто вражає!

І це в той час, коли більшість росіян, які прийшли вбивати українців, виглядають як голодранці,  та мародерять і грабують українські будинки, вивозять на болота побутову техніку і навіть собачі будки. 

До слова, поки путін витрачає сотні мільярдів доларів на знищення українців,  20 мільйонів жителів рф живуть за межею бідності. Але президента РФ, це, звісно ж, не хвилює, а народ росії покірно мовчить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024