Поділитись:

У Ковелі 26-річний волинянин на «гольфі» збив пенсіонерку й втік з місця ДТП (фото, відео)

Середа, 26 жовтня 2022, 10:46
У Ковелі 26-річний волинянин на «гольфі» збив пенсіонерку й втік з місця ДТП (фото, відео)

У Ковелі 26-річний волинянин на «фольксвагені» збив ввечері 62-річну жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Ввечері у вівторок, 25 жовтня, на вулиці Тараса Шевченка у Ковелі автомобіль збив 62-річну пішохідку, яка перетинала проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Постраждала отримала тілесні ушкодження та звернулася за допомогою до медиків. Водій на транспортному засобі покинув місце пригоди.

Співробітники Ковельського районного управління поліції спільно із працівниками Управління патрульної поліції оперативно встановили, що до вчинення ДТП причетний автомобіль Volkswagen Golf. За кермом транспортного засобу перебував 26-річний житель селища Люблинець. Попередньо, водій був тверезий.

Нині вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

У Ковелі 26-річний волинянин на «гольфі» збив пенсіонерку й втік з місця ДТП (фото, відео)У Ковелі 26-річний волинянин на «гольфі» збив пенсіонерку й втік з місця ДТП (фото, відео)У Ковелі 26-річний волинянин на «гольфі» збив пенсіонерку й втік з місця ДТП (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів