Поділитись:

Стадіон «Авангард» у Луцьку передали у власність міста

Середа, 26 жовтня 2022, 12:03
Стадіон «Авангард» у Луцьку передали у власність міста

Луцький стадіон «Авангард» безоплатно передали місту. 

Відповідне рішення ухвалили під час 36-ї сесії Луцької міської ради у середу, 26 жовтня.

Нагадаємо, раніше власники луцького стадіону «Авангард» попередньо погодилися передати спортивний об'єкт в комунальну власність на безоплатних для міста умовах. 

Раніше віцепрезидент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк звернувся до Луцького міського голови Ігоря Поліщука з проханням порушити перед власниками стадіону питання про його передачу у власність міста на взаємовигідних умовах.

З його слів, чимало спортивних арен в ході бойових дій знищили окупанти, а ті, які відповідають критеріям для всеукраїнських та міжнародних змагань, розташовані надто близько до лінії зіткнення. Тож Луцьк має шанси стати легкоатлетичною столицею України, бо й минулі роки «Авангард» неодноразово приймав всеукраїнські та міжнародні першості з легкої атлетики.

Щоб надалі розвивати й модернізувати спортивну арену завдяки європейським грантам та фінансуванню з держбюджету, стадіон має перебувати в комунальній власності міста, що спростить організаційні процедури. У зв’язку з цим Володимир Рудюк і просив порушити це питання перед власниками стадіону.

Ігор Поліщук провів перемовини з власниками стадіону і досягнув попередньої згоди на передачу стадіону в комунальну власність міської громади на безоплатних для міста умовах.

22 депутати проголосували «за» прийняття стадіону у власність міста. Тож його прийняли від товариства з обмеженою відповідальністю «ГРІН РІЕЛТІ»  у власність Луцької громади на умовах договорів пожертв нерухомого та іншого індивідуально визначеного майна стадіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024