Поділитись:

У Володимирі встановили новий ігровий комплекс (фото)

Субота, 22 жовтня 2022, 09:37

У Володимирі в парку «Слов'янський» встановили новий ігровий комплекс.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Ігровий комплекс «Хортиця» вартістю близько 700 тисяч гривень придбали наприкінці минулого року за кошти, що надійшли у громаду на соціально-економічний розвиток. Планувалось, що майданчик стане частиною нового простору у парку «Слов’янський», де також передбачалось облаштування скейт-майданчика та спортивної зони.

 

«Повномасштабні воєнні дії внесли свої корективи, тож створення урбанпарку поки що відкладається до перемоги. Відтак вирішили встановити уже закуплений ігровий комплекс, аби він тішив дітлахів та батьків, відволікаючи їх від негативних емоцій», – йдеться в повідомленні.

Для встановлення майданчика та облаштування під ним спеціального м’якого покриття з місцевого бюджету виділили пів мільйона гривень. 

Комплекс «Хортиця» завдовжки 9,6 м та завширшки 13, 5 м. На майданчику, оздобленому зображеннями козаків, є безліч цікавих ігрових елементів, таких як рахівничка та гармати, а також гірки різних рівнів та форм, канатні сітки та драбина, рукохід, гімнастичні кільця, дошка скелелаза.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів