Поділитись:

У Луцьку матерям загиблих Героїв вручили ордени (фото)

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 12:25
У Луцьку матерям загиблих Героїв вручили ордени (фото)

В обласному центрі Волині матерям загиблих на війні захисників вручили ордени «За мужність» III ступеню, присвоєні їхнім синам посмертно.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У п'ятницю, 21 жовтня, у Луцькраді відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям, які віддали своє життя у війні з росією. Ордени «За мужність» III ступеня, присвоєні посмертно, вручив міський голова Ігор Поліщук під час зустрічі з матерями полеглих військових. Очільник громади висловив жінкам слова підтримки у їхньому горі, подякував за виховання синів-патріотів і запевнив, що пам’ять про подвиг їхніх дітей завжди житиме в нашій громаді.

«Завдяки їхній великій жертві, сьогодні в нашому місті дітки мають змогу ходити в садочки і до школи, дорослі працюють і можуть утримувати свої сім’ї. Нехай ці ордени будуть для вас нагадуванням про велике серце ваших дітей, їхню відвагу і любов до України», – сказав міський голова.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» III ступеня нагороджений старший лейтенант Путінцев Михайло Сергійович (посмертно). Михайло загинув 4 квітня під час ведення бою з російськими окупантами поблизу Запорізької області.

Нагороду отримала мама загиблого захисника – Карнафель Анна Михайлівна.

Нагадаємо: 9 вересня відповідно до указу президента Михайло Путінцев був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) відзначений Симонович Ілля Тарасович. Ілля на початку березня помер від поранень, отриманих в боях під час охорони Антонівського мосту на Херсонщині.

Нагороду отримала мама героя – Шелофаст Тетяна Василівна.

«Ми завжди будемо пам’ятати наших Героїв, які віддали найцінніше – своє життя – за мир, свободу і незалежність України!», – додали у пресслужбі міськради.

У Луцьку матерям загиблих Героїв вручили ордени (фото)У Луцьку матерям загиблих Героїв вручили ордени (фото)У Луцьку матерям загиблих Героїв вручили ордени (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024