Поділитись:

Rea Market: у Луцьку відкрили шоурум незвичайної сантехніки (фото)*

Понеділок, 24 жовтня 2022, 09:00

У Луцьку запрацював шоурум нестандартної сантехніки «Reа Market». Магазин з асортиментом польського бренду Reа відкрився на вулиці Чорновола, 44. Тут, окрім традиційних позицій в сантехніці і кераміці, можна знайти дещо дуже креативне. 

«Ми позиціонуємо себе як шоурум, оскільки представляємо виключно один бренд сантехніки. Це бренд польського виробника Rea. Четвертий рік ми працюємо онлайн, а два тижні тому відкрили перший офлайн-шоурум. В Україні це перший шоурум такого плану – з такою кількістю асортименту продукції Rea. Крім того, ми перший магазин з такою кількістю наявного товару цього бренду», – розповідає керівник магазину Владислав Гнаткевич

 

ДЕЩО ПРО БРЕНД REA

Rea – це доволі відомий польський бренд, заснований у 1993 році. Тривалий час товари цього бренду можна було знайти тільки на польському ринку. Приблизно 5 років тому фірма почала посилено працювати на експорт. Зараз їх товар можна знайти у багатьох країнах Європи, в тому числі в Україні. 

«Ми в Україні з цим брендом працюємо четвертий рік. Раніше він був тут слабо розвинутий, але за останні чотири роки він досить широко розвинувся і став відомий в Україні та за її межами. До прикладу, у жодному іншому магазині ви такий асортимент не побачите. Це оригінальна форма, незвичайна структура покриття, вибір кольору і візерунка. У кожного бренду є свої фішки, є кольоровий товар, але в такій кількості у жодного бренду нема. Є позиції, які можна сміливо назвати ексклюзивними. Те, що може зацікавити творчих людей, які хочуть внести родзинку у свій санвузол. Ми запрошуємо до співпраці дизайнерів, комплектувальників, які підбирають для клієнтів щось особливе і не за всі гроші світу», – пояснює Владислав Гнаткевич. 

І справді, на стіні нового луцького шоуруму можна побачити різні рукомийники: круглі, кутасті, скляні чи стилізовані під камінь або дерево. Вражає не тільки колір і покриття, але і форма. Чіткі лінії або природна асиметрія – тут можна втілити кожну ідею дизайну. 

 

Бренд Rea є середньоціновим брендом, розповідають у луцькому магазині. А якість цілком відповідає ціні. 

ЯК ПРАЦЮЄ МАГАЗИН У ЛУЦЬКУ

Власники луцького шоуруму спершу працювали як інтернет-магазин, однак, цієї осені вирішили вийти в офлайн. Тому зараз сайт із повним асортиментом товару та виставковий зал із найексклюзивнішими позиціями працюють паралельно. 

 

Владислав Гнаткевич каже, що багато покупців уже знають асортимент і якість бренду, а тому сміливо купують сантехніку онлайн. Нових клієнтів він запрошує відвідати луцький шоурум, аби потримати у руках, доторкнутися та вибрати найкращий варіант для себе. 

«Бо навіть кожне покриття має свою специфіку. Хром, золото – він гладкий і приємний на дотик, чорне матове покриття на дотик зовсім інакше: воно не таке холодне – ви ніби торкаєтеся до оксамиту. Є в нас змішувачі, рукомийники з ребристими поверхнями, наприклад. І людям важливо все це побачити», – говорить керівник магазину.  

 

ЩО МОЖНА ЗНАЙТИ У МАГАЗИНІ

У луцькому магазині Rea можна знайти все для санвузла: від рукомийників – до рушникотримачів. 

В асортименті також є:

  • умивальники
  • змішувачі для рукомийників та ванн
  • душові гарнітури прихованого і зовнішнього монтажу
  • унітази та біде
  • ванни і шторки для ванн
  • інсталяції та клавіші до інсталяцій
  • душові кабіни, двері та стінки
  • сифони 
  • трапи та душові піддони
  • аксесуари

Нещодавно з'явилися гранітні кухонні мийки. Є також і ванни, однак, їх магазин пропонує під замовлення. 

«Є стандартні позиції, зокрема, категорія білих накладних умивальників, білих врізних умивальників. Це позиції, які є в кожному бренді, оскільки це найбільш ходове. В шоурумі ми їх не виставляємо, бо тут ми показуємо найнезвичайніші і найбільш ексклюзивні речі. Звичайні білі умивальники як на картинці на сайті – так і вживу виглядатимуть. Ми без питань можемо винести зі складу і показати, оскільки склад знаходиться поруч», – кажуть у магазині. 

 

 

 

ЯК МОЖНА КУПИТИ САНТЕХНІКУ

Можна вибрати сантехніку на сайті і замовити онлайн або за телефоном. Пізніше можна під'їхати і забрати замовлення вже тут, у магазині. Крім того, можна просто прийти в магазин, вибрати те, що до душі, проконсультуватися з фахівцями тощо. 

 

Найближчим часом магазин планує запровадити доставку по місту, тому робити покупки тут стане ще комфортніше. 

Для покупців, які беруть більше однієї позиції, діє система знижок. Тим, хто купує, наприклад, рукомийник і змішувач, магазин може запропонувати знижку від 5%. Хто ж комплектуватиме тут цілий санвузол, може розраховувати на 10-12% знижки. 

 

Магазин дає гарантію на товари. Вона може складати від 2 до 10 років. Товари з заводськими дефектами до покупця не потрапляють. 

Шоурум Rea маркет закликає до співпраці дизайнерів, проектувальників, архітекторів, комплектувальників, виконробів - всіх, хто займається комплектуванням санвузла для свого клієнта.

 

ЯК ЗНАЙТИ МАГАЗИН

Адреса магазину: м. Луцьк, вул. Чорновола, 44

Телефон: +38 0800 33 11 80

Сайт: https://rea.market

Соцмережі: https://www.instagram.com/rea.ukraine

Надрукувати
мітки:
коментарів