Поділитись:

«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)

Вівторок, 18 жовтня 2022, 13:44
«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)

У Луцьку за 50 тисяч доларів продають задньопривідний дводверний седан «Запорожець» 1983 року випуску.

Таке оголошення з'явилося на одному з найпопулярніших сайтів продажу вживаних автомобілів, інформує «Апостроф».

Пробіг ЗАЗ-968 складає всього 45 км, майже сорок років авто «пилилося» у гаражі.

Як зазначає продавець, автомобіль досі у заводському мастилі, тому зберігся на «відмінно». Крім того, власник пропонує оригінальну документацію на машину в комплекті із радянськими книгами з ремонту авто.

«Єдиний екземпляр! ЗИП комплектація, поставлений на облік є всі похідні документи(постановка на чергу, заказ наряд, квитанції і тд.), повний бак 72-го бензину», – зазначив продавець раритету.

Довідково:
авто оснащене 1,2-літровим двигуном потужністю 45 кінських сил і здатне розвивати швидкість понад 100 км/год. Даний ЗАЗ-968М має повністю ручне керування, він призначений для водіїв з інвалідністю.

«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото)«Запорожець» за ціною «мерседеса»: у Луцьку продають унікальне авто (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів