Поділитись:

«Ахмат-чай»: кадирівців тримають у москві, щоб охороняти путіна

Неділя, 16 жовтня 2022, 15:32
«Ахмат-чай»: кадирівців тримають у москві, щоб охороняти путіна

Так званих «кадирівців» тримають у москві для захисту режиму путіна. У столиці росії, ймовірно, готуються до сплеску протестних настроїв через провал «спецоперації» і мобілізацію.

Про це повідомив журналіст Володимир Золкін в інтерв'ю виданню «Гордон».

«Досі трапляються ті, хто чомусь вважає, що кадировці – якийсь героїчний підрозділ. Але насправді у них цей «героїчний» підрозділ, звісно, є. Не героїчний, а добре оснащений, добре підготовлений. Але він перебуває у москві. І перебуває він там для того, щоб у разі чого придушити невдоволення мас. Або ж у разі якщо станеться якийсь конфлікт у верхівці влади – щоб узяти й використати його для придушення незгодних», – сказав Золкін.

Він упевнений, що завдання бійців глави Чечні Рамзана Кадирова – захищати путіна.

«Чому, наприклад, кадировців міняють і можуть поміняти на 10 чи на 20 наших? До того ж одразу, на будь-кого. Чому до них таке особливе ставлення? А, тому що це якраз той силовий загін путіна, який рятуватиме його «п'яту точку» в разі чого. І тому Кадиров може вимагати від нього всього, що завгодно. А Кадиров, звісно, тримає за причинне місце путіна. Це правда. А росіянин якийсь... Є росіяни, які он у нас у таборі сидять по сім місяців, гниють уже в цьому полоні. За них ніхто взагалі не говорить. А ось кадировця одразу ж поміняють», – підкреслив Золкін.

Він наголосив, що не всі люди в кадировських підрозділах є вихідцями із Чечні.

«Насправді там у ці загони стягнуто і дуже багатьох росіян. Там же можуть бути й ті самі буряти, і тувинці, і взагалі будь-хто. Тобто підрозділ «Ахмат-чай» не означає, що це саме люди чеченського походження. А люди чеченського походження – це ті самі невеликі «TikTok-загони», які можуть проїхати за рештою, записати щось у TikTok, сказати: «Дон, дивися, ми захопили, дон». А як щодо того, «дон», що вони кричали в перший місяць, що вони захоплять Київ? А що таке? Не вийшло, «дон»? Ось. Тому нічого іншого, окрім того, що це «TikTok-фуфломети», я, у принципі, про них сказати не можу. Перепрошую за жаргон», – заявив Золкін.
 

Нагадаємо, що лінії «Хочу жити» в Україні обриваються від дзвінків мобілізованих росіян. Багато хто з них «бронює» собі місце в полоні, будучи ще на території росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів