Поділитись:

У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)

П'ятниця, 14 жовтня 2022, 06:45
У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)

11 верб та 10 платанів висадили 13 жовтня на березі Турії біля стадіону «Локомотив» у Ковелі. 

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

Це одна з локацій в Ковелі, на якій дерева висаджені в межах безстрокової ініціативи-акції міського голови «Три нові дерева замість одного зрізаного». І ще одна майбутня зелена зона міста, яка, впевнений мер, сподобається ковельчанам.

«Минулого тижня, у День довкілля, колеги з міської ради та її підрозділів прибрали і підготували ділянку біля «Локомотива» загальною площею 4500 м² до висадження дерев. Дякую, сьогодні працювати було легше і швидше. Тож тепер біля стадіону – 21 нове дерево. У перспективі на цій же ділянці, біля платанів та верб плануємо висадити також червоні клени. А на самій ділянці – днями посіяти газонну траву. Молоді дерева – це про нову енергію, про життя, яке завжди йде попереду старого, трухлявого й віджилого. Тобто – перемагає! Нагадує зараз нашу з вами ситуацію в країні. Тож садімо, якщо є така можливість. Перемагаймо, де тільки можемо», – написав мер. 

У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото)У Ковелі на березі річки Турія висадили нові дерева (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів