Поділитись:

Заручники приватної котельні: мешканці луцької багатоповерхівки можуть залишитись без тепла (відео)

Середа, 12 жовтня 2022, 22:20
Заручники приватної котельні: мешканці луцької багатоповерхівки можуть залишитись без тепла (відео)

Будинку, що на вулиці Шевченка,13а у Луцьку, уже більше 13-ти років. Люди розповідають, що коли будинок здавали в експлуатацію, то забудовник не передав людям в ОСББ котельню, а залишив собі. Тепер через це – купа проблем. Уже скоро зима, а люди, які живуть в цій багатоповерхівці, можуть залишитися без тепла.

Про це йдеться у сюжеті КонкурентTV.

Голова ОСББ Анна Юхимчук каже, що усі ці роки керувала котельнею компанія «Варм Сервіс». За опалення весь час люди сплачували саме їм. Але за кілька тижнів до опалювального сезону компанія заявила, що більше не буде обслуговувати газову котельню.

Ось таке повідомлення з'явилося у під'їздах. Усе через скрутне фінансове становище. Люди розгублені і не знають, як далі вчинити. Бо можуть просто замерзнути у власних оселях. Вирішити це питання за лічені тижні до опалювального сезону неможливо.

Керівництво ОСББ нині звертається в усі інстанції, зокрема і до міської влади та Луцьктепла. Керівник Луцьктепла Іван Скорупський у коментарі Конкурнет ТВ повідомив, що брати на баланс підприємство котельню не буде.

Деталі – у сюжеті.

Нагадаємо: 12 жовтня у Луцьку через витік на тепловій мережі тимчасово зупинили роботу центрального теплового пункту на вул. Конякіна, 7б, та припинили подачу гарячої води його споживачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів