Поділитись:

У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм

Середа, 12 жовтня 2022, 16:45
У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм

Учора, 11 жовтня, у Володимирі навколішки, з державними прапорами у руках та зі слізьми на очах зустріли тіло полеглого у бою володимирчанина Віктора Музичука, а сьогодні у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії  відбувся чин похорону.

Про це повідомили на сайті Володимирської міської ради.

У Володимирі попрощалися із загиблим Героєм 

На церковному подвір’ї було велелюдно, адже попрощатись з Героєм прийшло чимало жителів громади – тут зібрались його рідні, друзі, колеги, колишні учні, а також представники місцевої влади і небайдужі жителі громади.  

«Сьогодні наша громада знову перебуває у скорботі, адже переживаємо іще одну болісну втрату. Житель нашого міста Віктор віддав за незалежність та територіальну цілісність держави найцінніше – своє життя. Тож пам’ятаймо та шануймо подвиг Героя, який завжди житиме у наших серцях», – зазначив міський голова Ігор Пальонка у прощальному слові.

Довгий час Віктор Музичук працював вихователем та вчителем історії у ліцеї «Центр освіти». Його шанували колеги та любили учні, для яких Віктор Анатолійович завжди був мудрим наставником, добрим другом та порадником.

Захищати рідну землю від ворога боєць розпочав у серпні цього року. Не роздумуючи став до лав збройних сил, отримавши повістку про мобілізацію. Віктор Музичук мужньо виконував свій громадянський обов’язок, аж доки його життя не обірвалось внаслідок ворожого обстрілу 7 жовтня на Харківщині.

У загиблого сержанта, якому тепер навіки 45 років, залишились батьки, брат та 12-річний син.

Поховали Віктора Музичука з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі.

Щирі співчуття рідним та близьким та вічна слава Герою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
08 квітня 2024
20 березня 2024
25 лютого 2024
13 лютого 2024
11:18
04 лютого 2024
24 січня 2024
21 січня 2024
08 січня 2024