Поділитись:

Опалення у Луцьку цьогоріч увімкнуть пізніше (відео)

Середа, 12 жовтня 2022, 13:16
Опалення у Луцьку цьогоріч увімкнуть пізніше (відео)

На території Луцької громади планують розпочати опалювальний сезон, коли середньодобова температура не перевищуватиме +8°C протягом трьох діб.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Луцької міськради 12 жовтня, інформує VSN.

ДКП «Луцьктепло» аргументує початок запуск тепла саме за таких умов у зв’язку з наближенням похолодання згідно з прогнозом погоди Гідрометцентру. Це необхідно для забезпечення комфортних умов проживання для мешканців громади, запобіганню скарг та враховуючи епідеміологічний стан у місті.

Першочергово теплом забезпечать дитячі, лікувальні та учбові заклади.

За словами Луцького міського голови Ігоря Поліщука, цьогоріч опалювальний сезон розпочнеться пізніше 15 жовтня через теплу погоду.

«Це і добре, бо є можливість зекономити. Також враховуючи досвід минулого року хочу наголосити, аби було створено максимальну кількість бригад для усунення несправностей на теплотрасах, які виникатимуть не дивлячись на модернізацію та ремонти. Пориви будуть, але наше завдання максимально швидко їх усунути, аби люди не сиділи в холоді», – сказав Ігор Поліщук.

Очільник «Луцьктепла» Іван Скорупський зазначив, що наразі підприємство забезпечене необхідними матеріалами, аби якісно та швидко усувати проблеми.

Нагадаємо: 12 жовтня у Луцьку через витік на тепловій мережі тимчасово зупинили роботу центрального теплового пункту на вул. Конякіна, 7б, та припинили подачу гарячої води його споживачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024