Поділитись:

Vodafone відновив зв’язок у Лимані та Святогірську

Середа, 12 жовтня 2022, 06:43
Vodafone відновив зв’язок у Лимані та Святогірську

Інженери Vodafone сьогодні не тільки тримають зв’язок у багатьох знеструмлених містах, а й продовжують повертати українську мережу на звільнені території.

7 жовтня Vodafone відновив зв’язок у місті Лиман Донецької області. Також покриття є у смт Донецьке та у селі Щурове. А сьогодні, 11 жовтня, зв’язок з’явився у місті Святогірськ Краматорського району Донецької області. Інженери Vodafone продовжують виконувати роботи з відновлення мережі, і сьогодні запустили в ефір дві базові станції у місті.

Команда Vodafone також працює над збільшенням місткості мережі та запускає додаткові базові станції, щоб покращити якість покриття. Адже трафік у містах та селах з відновленою мережею зростає щодня.

Для оперативного відновлення зв’язківці Vodafone активно використовують обладнання Starlink, яке виконує функцію транспортної мережі на час проведення аварійних робіт з відновлення звичайної транспортної мережі. В компанії організовані мобільні юніти, які можна швидко транспортувати й використовувати за потреби. Розроблене інженерами Vodafone рішення дозволяє дуже швидко забезпечити можливість працювати для рятувальників, а для мешканців – зв’язатись з близькими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів