Поділитись:

Розгортання спільних військ рф і білорусі: чи буде вторгнення з Півночі (відео)

Понеділок, 10 жовтня 2022, 17:50
Розгортання спільних військ рф і білорусі: чи буде вторгнення з Півночі (відео)

Спільник путіна лукашенко знову звинуватив Україну в планах атакувати Білорусь і погрожує за удар по Кримському мосту.

Білоруський диктатор олександр лукашенко на нараді з питань безпеки заявив, що він разом з путіним домовився про розгортання спільного регіонального угруповання військ. Таке рішення нібито було ухвалено за підсумками зустрічі агресорів сам на сам після неформального саміту СНД у Петербурзі. Мовляв, для Республіки Білорусь існує загроза з України, тому формування спільного російсько-білоруського угруповання вже почалося.

«Вчора, вже по неофіційних каналах, нас попередили про завдання удару по Білорусі з території України. Як було заявлено: "Ми зробимо так, що це буде Кримський міст-2". Моя відповідь була простою: "Донесіть президенту України та іншим схибленим, що Кримський міст їм видасться за квіточки, якщо вони торкнуться своїми брудними руками хоч одного метра нашої території», – заявив лукашенко.

На тлі масованої атаки рашистів на Україну 10 жовтня і заяв лукашенка про створення «спільного регіонального угруповання військ» у медіа почали активно обговорювати повноцінне включення у війну Білорусі.

Попри це військовий експерт Олександр Коваленко наголосив у коментарі телеканалу «Конкурент TV», що поки такої загрози для українців немає. Інша ж справа – якщо військо лукашенка об'єднає свої сили з росією. Проте, такі маневри не помітити буде неможливо.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів