Поділитись:

Після масованого ракетного обстрілу путін звинуватив Україну в «тероризмі»

Понеділок, 10 жовтня 2022, 15:07
Після масованого ракетного обстрілу путін звинуватив Україну в «тероризмі»

Президент РФ заявив, що СБУ нібито здійснили теракти проти АЕС, але промовчав, як росіяни з початку повномасштабної війни обстрілюють дві українські атомні електростанції.

З початку 10 жовтня росія запустила по Україні 83 ракети. При цьому владімір путін стверджує, що це Київ чинить «теракти», а Москва лише «дає відповідь». Зокрема, російський президент заявив, що росія «завдала масованого удару високоточною зброєю по об'єктах енергетики, військового управління зв'язку України», пишуть росЗМІ.

«У разі продовження терактів Києва на території росії відповіді рф будуть жорсткими і відповідатимуть рівню загроз», – заявив президент рф.

При цьому лідер країни, яка захопила і обстрілює дві українські АЕС, заявив, що Служба безпеки України «здійснила три теракти щодо Курської АЕС». За його версією, було скоєно підриви лінії високого класу напруги електростанцій.

Крім того, путін вирішив звинуватити Україну нібито у «спробах підриву «Турецького потоку». Він запевняє, нібито «все це доведено об'єктивними даними, у тому числі свідченнями самих затриманих виконавців цих терактів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів