Поділитись:

Скляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст Кличка

Понеділок, 10 жовтня 2022, 14:45
Скляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст Кличка

У Києві пішохідний міст на Володимирській гірці вистояв після ракетного удару. 

Ідеться про славнозвісний скляний «міст Кличка», який відкрили у травні 2019 року. 

У мережі міст став новим символом стійкості українців. Адже на відміну від Кримського моста, він витримав потужний ракетний удар. Користувачі вже діляться мемами та словами захоплення. І просять вибачення в Кличка за всі попередні жарти.

Ми на сайті новин Луцька та Волині «Конкурент» зібрали для вас трохи свіжих мемів про скляний міст у Києві. 

Скляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст КличкаСкляний міст вистояв – і ми вистоїмо: українці в мережі жартують про міст Кличка 

Нагадаємо, з самого ранку у понеділок, 10 жовтня росіяни масово обстрілюють всю територію України. Били по цивільних об'єктах та по об'єктах критичної інфраструктури. Більше 80 ракет ворог вже випустив по Україні. Більше половини збили сили ППО. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів