Поділитись:

Відомо про перші жертви ранкового удару по Києву (відео)

Понеділок, 10 жовтня 2022, 11:00
Відомо про перші жертви ранкового удару по Києву (відео)

У Шевченківському районі Києва внаслідок ракетного удару загинули щонайменше восьмеро людей, ще 24 мирні жителі отримали поранення.

Про це повідомив радник глави МВС України Ростислав Смирнов. 

«Місто Київ. Станом на 08:45 внаслідок обстрілу у Шевченківському районі загинуло 8 осіб та 24 травмовано, виникла пожежа шести автомобілів та понад 15 авто пошкоджено. Залучено 30 осіб та 6 од. техніки ДСНС. Інформація уточнюється. UPD. Велика кількість обстрілів. Точна інформація буде пізніше», – написав він.

Ворог продовжує обстрілювати Україну. 

«Практично по всій Київській області працює ППО. Є збиті ракети. Маємо прильоти по приватному сектору у двох громадах. Є постраждалі», – написав у соцмережах міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. 

Відомо, що в Києві ворог вдарив по кількох цивільних об'єктах та по критичній інфраструктурі. Був приліт у скляний «міст Кличка», поруч із залізничним вокзалом тощо. Повітряна тривога триває. Мешканців столиці просять не покидати укриття. 

Нагадаємо, зранку 10 жовтня ворог масово обстрілює об'єкти критичної інфраструктури та цивільні об'єкти по всій Україні. Вибухи чули у більшості обласних центрів. Повітряна тривога на Волині не припинялася з 7:30 ранку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів