Поділитись:

Онук Алли Пугачової Микита Пресняков прокоментував свою мобілізацію в росії

Понеділок, 10 жовтня 2022, 02:22
Онук Алли Пугачової Микита Пресняков прокоментував свою мобілізацію в росії

Онук російської співачки Алли Пугачової, співак та актор Микита Пресняков відреагував на чутки, які сьогодні поширили росЗМІ.

Так, Пресняков прокоментував, чи справді його мобілізували на війну з Україною і забрали просто посеред репетиції у театрі. У Telegram-каналі артиста фани поцікавилися у нього, чи це правда. На що Пресняков коротко відповів: "Фейк".

Так само інформацію спростували і в московському Губернському театрі, звідки Преснякова нібито мобілізували. Ба більше, там розповіли, що він поїхав з рф до США ще три тижні тому – до того, як його зіркова бабуся виїхала з росії.

"Він виїхав до Америки три тижні тому і всіх цим підставив. Зірвав декілька вистав, заказників, заплановані знімання. Замінити Микиту в театрі складно, оскільки у нього головна роль у виставі",– прокоментували в театрі одному з росЗМІ.

Нагадаємо, сьогодні росЗМІ розповсюдили новину про те, що нібито онука Алли Пугачової Микиту Преснякова мобілізували і забрали на війну просто під час репетиції в театрі у москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів