Поділитись:

Культовий Стівен Кінг прокоментував вибух на Кримському мосту та висміяв росіян

Понеділок, 10 жовтня 2022, 04:00

Знаменитий американський письменник, "король жахів" Стівен Кінг продовжує уважно стежити за перебігом подій в Україні.

Цього разу Кінг прокоментував вибух на Кримському мосту та поглузував з росіян, які через це ниють. Так, у своєму Twitter письменник залишив допис, у якому зауважив, що після всього того, що Росія зробила з людьми та містами України, як вони сміють називати те, що сталося на Кримському мосту, "тероризмом".

"Після дев'яти місяців вбивств і у багатьох випадках тортур цивільних, після знищення цілих міст росіяни називають підрив мосту "тероризмом". Це просто й*баний ідіотизм", – написав Кінг.

 

Зазначимо, що легендарний письменник Стівен Кінг активно підтримує Україну у війні проти росії від самого її початку. Зокрема, свою позицію "король жахів" описує у Twitter. Так, у лютому Кінг опублікував своє фото у футболці з написом I stand with Ukraine, згодом письменник заявив, що більше не укладатиме контрактів з російськими виданнями.

Кінг навіть особисто звертався до путіна і зауважив, що якщо російський диктатор продовжить вести свої війська до України, то "Україна спустошить твою скарбницю і знекровить тебе".

Окрім того, нещодавно Стівен Кінг захопився успіхами ЗСУ на фронті, написавши, що українці "надирають дупи" росіянам.

Пізніше письменник потролив путіна. Він зазначив, що "путін думав, що має справу з болонкою, проте зіштовхнувся з росомахою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів