Поділитись:

«Хто може сказати, що ядерного удару не буде?!», – політичний експерт (відео)

Четвер, 06 жовтня 2022, 22:28
«Хто може сказати, що ядерного удару не буде?!», – політичний експерт (відео)

5 жовтня путін підписав «закони» про анексію тимчасово окупованих територій України. Світова спільнота засудила ці дії й завила про невизнання цих рішень. 

Проте відтепер росія формально рахує Донецьку, Луганську, Херсонську, Запорізьку області як свої території. Офіційні особи Кремля неодноразово погрожували про можливе застосування ядерної зброї у випадку нападу на територію рф. Та чи піде на це путін?

У ефірі програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» політконсультант, президент Розвиткової агенції досліджень та аналітики «RADA» Дмитро Васильєв, поділився своїми думками з цього приводу.

Експерт розповів, що приєднання територій було зроблене, щоб показати «перемоги» російської армії та виправдати війну й втрати своїх солдатів. Це сигнал для мобілізованих осіб та суспільства, що вони мають помирати за росію, що окуповані території – це «нова росія». Але у відповідь росіяни тікають з країни: за даними британської розвідки – територію росії вже покинуло 700 000 людей.

Що стосується ядерного шантажу, то це аби налякати увесь світ, налякати західних лідерів, щоб вони змусили України поступитись. Але ніхто не вірив, що у сучасному світі може відбутись повномасштабне військове вторгнення в центрі Європи, що може відбутись Буча, Маріуполь, Ізюм...

«Хто може сказати, що ядерного удару не буде?!» – зазначив Дмитро Васильєв.

Проте застосування ядерної зброї передбачає певні процеси і не завжди запуск цих процесів передбачає намір використання цієї зброї.

Окрім того, у відкритих джерелах є інформація, що системи ядреної зброї оснащені американськими чіпами і можливо США можуть відслідковувати переміщення ядерних ракет.

Поза цим, політичний консультант сподівається, що у випадку наказу на застосування ядерної зброї і серед російських еліт і серед виконавців виникнуть думки, а навіщо це все, що пора вже усунути путіна від влади й закінчувати війну.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів