Поділитись:

Володимир Гунчик: "Гузь знаходиться на етапі змужніння, бажаю йому успіху"

Понеділок, 26 грудня 2016, 14:00
Володимир Гунчик: «Гузь знаходиться на етапі змужніння, бажаю йому успіху»

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, відповідаючи на запитання про залучення коштів від Польщі на розбудову митних переходів, сказав, що досконало вивчив методику роботи народного депутата України Ігоря Гузя, який заявив, що губернатор "прохлопав" цю тему.

Про це він розповів у коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент".

"Ви знаєте, що в суботу нововолинські шахтарі отимали всю зарплату, включаючи 60% авансу за грудень. Це результат величезної роботи багатьох людей, але байдуже, все буде приписано Гузю. Звісно, якщо ще нема допису на "Фейсбуці": "Я вибив, я зробив". Забагато "я". Ігор забув про "ми". Вважаю, що Гузь знаходиться на етапі змужніння, бажаю йому успіху", – поділився думками посадовець.

Також голова розповів, що питанням облаштування митних пунктів пропуску та переходів займається держава, а він відповідає за будівництво Луцьк-Володимир-Волинський. Устилуг, де частину автошляху фінансує Польща.

Читайте також: "ГУНЧИК "ПРОХЛОПАВ" ВАЖЛИВУ ТЕМУ, – ВОЛИНСЬКИЙ НАРДЕП"

"Нам звісно прикро, коли держава приймає рішення про облаштування митних пунктів пропуску на користь інших областей, але я впевнений, що у 2017 році передбачать роботи і в Ягодині, і в Устилузі", – переконаний Гунчик.

Разом із тим губернатор нагадав нардепу про 3 мільйони євро призначених на розбудову митного пункту пропуску "Устилуг".

"Організовувати прес-тури – це одне, а от говорити про реальне освоєння коштів – зовсім інше", – дорікнув очільник області Гузю.

"Потрібно працювати, до речі, є програма соцеконому, яку в своєму окрузі веде Ігор Гузь. Давайте зробимо не 187 дитячих майданчиків, а виділимо з 6 мільйонів, 1 мільйон на митний перехід", – завершив Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів