Поділитись:

Оновлення модельного ряду Apple з iPhone 14

Понеділок, 03 жовтня 2022, 16:48
Оновлення модельного ряду Apple з iPhone 14

Нова базова модель 2022 під назвою iPhone 14 є відмінним прикладом появи великої кількості змін у порівнянні з попередніми поколіннями телефонів. Смартфон отримує новий і оригінальний дизайн, є чимало функцій і можливостей для зйомки користувача, а також можливість користуватися супутниковим зв'язком в екстрених ситуаціях. Але остання функція доступна поки що лише жителям США.

Компактність пристрою підтверджується діагоналлю лише 6,1 дюйма, хоча інші версії телефону мають інші показники. Глянцева поверхня доповнюється заокругленими краями. Кожен може купити iPhone 14 і бути впевненим у його якості. Додатковий захист гарантується склом CeramicShield, що виключає появу подряпин та сколів. Спалах та два об'єктиви розміщуються на задній кришці, які також захищаються за стандартом IP68. Бажано користуватись додатковим захистом у вигляді чохлів.

Продуктивність та дисплей

Хоча на продуктивність та ефективність це ніяк не впливає, але виробник пропонує на вибір кілька відтінків:

  • Midnight;
  • Purple, Blue;
  • Starlight;
  • Product Red.

Екран доповнюється матрицею SuperRetinaXDR. Завдяки природній передачі кольору можна створювати яскраве зображення. Яскравості 800 ніт достатньо, щоб працювати з телефоном навіть за найяскравішого сонця. Якщо переглядати контент у форматі HDR, то яскравість збільшується до 1200 ніт.

Як основа застосовується всім відомий процесор A15Bionic. Всього представлено шість ядер, при цьому два гарантують продуктивність, а ядра, що залишилися, ефективність. Оптимізуються витрати енергії, суттєво покращується якість роботи камери. Графіка буде оброблятися на 30% швидше, що корисно для використання пристрою в різних умовах і ситуаціях.

Пам'ять та автономність

Стабільність у роботі також гарантується за рахунок використання 6 Гб оперативної пам'яті. Завдяки такому показнику гарантується можливість швидко перемикатися між програмами. Вбудований накопичувач має об'єм 128, 256 чи 512 Гб. Завдяки такій різноманітності є можливість знайти ідеальне рішення під свої завдання та уподобання.

Місткості батареї 3279 mAч достатньо, щоб гарантувати функціональність гаджета без додаткової зарядки. При прослуховуванні музики смартфон пропрацює 80 годин, а при перегляді відео в безперервному вигляді забезпечить роботу о 20 годині. Зарядка рівня 50% займе лише 30 хвилин. Крім того, є підтримка бездротових технологій зарядки.

Надрукувати
мітки:
коментарів