Поділитись:

У луцькому реабілітаційному центрі «Ренесанс» не хочуть коментувати вбивство пацієнта

Неділя, 02 жовтня 2022, 10:25
У  луцькому реабілітаційному центрі «Ренесанс» не хочуть коментувати вбивство пацієнта

У скандальному луцькому реабілітаційному центрі «Ренесанс» відмовилися коментувати вбивство пацієнта. 

Про це повідомляє телеканал «Аверс». 

28 вересня у цьому реабілітаційному центрі один пацієнт вбив іншого. За даними поліції, 31-річний чоловік задушив 73-річного через неприязнь. Коли журналісти навідалися до реабілітаційного дізнатися, що саме стало причиною трагедії – представник центру відмовився коментувати ситуацію, посилаючись на те, що йде слідство. 

Журналісти нагадали, що декілька років тому у Центрі правоохоронці провели обшуки – з'явилася інформація, що там силоміць під виглядом лікування утримували людей. За так зване лікування родичі пацієнтів платили 10 тисяч гривень у місяць при тому, що заклад не мав на те навіть відповідних ліцензій. 

«Було здобуто чимало доказів того, що осіб у реабілітаційному центрі утримують незаконно, встановлено відсутність будь-яких дозволів на проведення лікарської діяльності», – казали тоді правоохоронці.

Тоді керівники центру опинилися під вартою та на лаві підсудних. 

Щодо останнього інциденту – 31-річному пацієнту оголошено про підозру у скоєному злочині. Його затримали, і наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024