Поділитись:

Кадиров вимагає від путіна ввести воєнний стан і застосувати ядерну зброю

Субота, 01 жовтня 2022, 21:40
Кадиров вимагає від путіна ввести воєнний стан і застосувати ядерну зброю

Голова Чечні Рамзан Кадиров у відповідь на вихід російських окупантів з Лиману на Донеччині закликав ввести частковий воєнний стан та застосувати «ядерну зброю малої потужності».

Кадиров повторив тезу президента рф про те, що агресор ще «всерйоз нічого не починав», у власній інтерпретації, заявивши, що ««СВО» потрібно проводити в повному розумінні слова, а не заграватися».

«Я не знаю, що повідомляє МО рф верховному головнокомандувачу, але на мою особисту думку, треба вживати кардинальніших заходів, аж до оголошення воєнного стану на прикордонних територіях і використання ядерного озброєння малої потужності» ,  – пише Кадиров в Telegram.

Голова Чечні не уточнив, про які саме прикордонні території йдеться: російські чи території чотирьох областей України, які РФ намагається анексувати.

«Вчора парад у Ізюмі, сьогодні прапор у Лимані, а завтра що? Ми повинні (…) використовувати будь-яку можливість та будь-яку зброю для захисту нашої території. Жителі чотирьох територій, що «приєдналися», хочуть бути захищеними», – стверджував він.

У лиманському «котлі» Кадиров звинуватив командувача Центрального військового округу ЗС росії, генерал-полковника Алєксандра Лапіна.

За словами голови Чечні, Лапін виставив на рубежі лиманського напрямку «мобілізованих» у Луганській області, яких не забезпечив зв'язком, взаємодією та підвезенням боєприпасів.

Начальник Генштабу ЗС росії Валєрій Герасимов, за словами Кадирова, не прислухався до його попереджень про можливий наступ ЗСУ на цій ділянці та запевнив, що «не сумнівається у полководницькому таланті Лапіна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 лютого 2024
28 січня 2024
17 січня 2024
04 листопада 2023
29 липня 2023
22 липня 2023
05 липня 2023
01 липня 2023
30 червня 2023
20 червня 2023