Поділитись:

У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)

Субота, 01 жовтня 2022, 15:54
У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)

У Берліні біженці з України протестували проти надання притулку чоловікам з росії, що тікають від мобілізації. Головна теза протесту – вони є співучасниками злочину, а не жертвами. 

Демонстрація відбулася навпроти будівлі Канцлерамту у п'ятницю, 30 вересня. 

«Співучасники – не жертви», – таким є головний меседж українців, які прийшли під офіс Шольца спеціально у робочий день, щоб бути впевненими, що товаріщ кремля нас почує. Ми з жахом думаємо про те, як зараз ті істоти, котрі закликають вбивати, гвалтувати і чинити геноцид над українцями, опиняться в одних біженських гуртожитках із українськими жінками та дітьми, котрі втекли від таких же потвор, подолавши величезну відстань з України, залишивши все, що мають, аби врятувати життя дітей і бути в безпеці. Такі рішення чи ідеї німецької влади не мають нічого спільного з гуманізмом. Для тих жінок і дітей, які постраждали від війни і змушені були бігти за кордон, – це нові важкі психологічні і потенційно – будемо перевіряти? – фізичні загрози», – написала у ФБ-спільноті «Українці в Німеччині» користувачка Ольга Ковалевська.

Вона закликала українців, які мешкають у Берліні та землі Бранденбург, а також у інших землях, активно демонструвати свою позицію. 

У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото)У Німеччині українські біженці протестували проти надання притулку ухилянтам з росії (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів