Поділитись:

Німецькі благодійники передали подарунки дітям волинських учасників АТО

Неділя, 25 грудня 2016, 17:45
Німецькі благодійники передали подарунки дітям волинських учасників АТО

Завдяки волонтерам з ГО "Самооборона Рожища" діти учасників АТО отримали подарунки від німецьких благодійників.

Напередодні Дня святого Миколая волонтерка Анастасія Стасюк зібрала листи, які писали чудотворцю дітки учасників АТО, та передала своїй луцькій колезі, добре знаній на Волині - Тетяні Должко. Інформує Район.Рожище

Волинська волонтерка в свою чергу, спрямувала ці листи у місто Дрезден (Німеччина), де на них чекала Лідія Веремчук. Жінка організувала серед прихожан місцевої української церкви збір коштів на підтримку діток наших бійців. Окрім цього Лідія роздала "дитячі бажання" людям, які зголосилися їх виконати.

Загалом укомплектували для Волині 153 подарунки.

19 грудня самооборонівці Анастасія Стасюк та Володимир Паламар повезли гостинці тридцятьом діткам з Рожищенського району.

Подарунки отримали діти бійця Віктора Катеринюка, Вероніка та Миколка. До речі їх старший брат також захищає нашу країну і нещодавно був поранений. Мама не знаходила собі місця, бо не знала де зараз її син. Лише на днях самооборонівцям вдалося дізнатися, що хлопець в Харківському госпіталі.

Здійснилися бажання Оленки та Святослава Михалюків з села Вічині.

Тато Оленки та Вадима Ткачуків з Переспи також не може відійти від побаченого та пережитого на передовій і тому дуже приємно було бачити, як оченята його діток засяяли щастям.

Тішилися подарунками Христинка, Дениско, Станіслав та Арсен Никитюки з села Городині. Тато цих діток перший в нашому районі добровольцем пішов в АТО і на його долю випали найстрашніші тогочасні бої.

Також в ролі помічників Миколая себе відчули самооборонівці Олександр Кучірка та Олександр Лемещук. Ці чоловіки взяли собі по дитячому листу і зібрали, відповідно до висловлених бажань, чималі подарунки.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
10:00
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024