Поділитись:

100 тисяч рублів: на росії встановили «тарифи» на відстрочку від мобілізації

П'ятниця, 30 вересня 2022, 20:05
100 тисяч рублів: на росії встановили «тарифи» на відстрочку від мобілізації

фото ілюстративне

У Хабаровському краї на росії встановили «тарифи» на відстрочку від мобілізації – 100 тисяч рублів, що є недосяжною сумою для більшості місцевих.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ станом на 30 вересня.

На росії триває часткова мобілізація. У Хабаровському краї посадові особи, відповідальні за відбір та підготовку мобілізаційного ресурсу, встановили нові корупційні «тарифи». Так, відстрочка від мобілізації коштує 100 тисяч рублів, що є практично недосяжною сумою для більшості місцевого населення.

Окрім того, окупаційне командування намагається впровадити заходи примусової мобілізації на тимчасово захоплених територіях України. У Херсоні почастішали випадки затримання місцевих чоловіків призовного віку. Після поверхневого визначення придатності до військової служби, їх направляють на комплектування підрозділів, що планується задіяти в районі проведення бойових дій. У Бердянську примусово мобілізували працівників деяких підприємств, які залишились працювати на окупованій території. Крім того, в місто прибули посилені підрозділи росгвардії з метою придушення ймовірного спротиву місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів