Поділитись:

На Хмельниччині викрили ділка, який заробив пів мільйона на гуманітарній допомозі (фото)

П'ятниця, 30 вересня 2022, 17:14
На Хмельниччині викрили ділка, який заробив пів мільйона на гуманітарній допомозі (фото)

На Хмельниччині поліція викрила організатора «схеми», який заробив на гуманітарній допомозі майже пів мільйона гривень. Він продав шість автівок, військове спорядження та бронежилети.

Про це у п'ятницю, 30 вересня, повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Як встановили правоохоронці, до протиправної діяльності причетний мешканець міста Городок. Займаючись міжнародними вантажними перевезеннями, зловмисник під виглядом гуманітарної допомоги для потреб армії завозив військову амуніцію, інші речі першої необхідності та транспортні засоби з нульовим розмитненням.

Однак, замість відправки гуманітарної допомоги на фронт, організував її продаж.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність ділка до продажу шістьох автівок, військового спорядження та бронежилетів на майже пів мільйона гривень.

На підставі отриманих доказів фігурантові повідомили про підозру за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги) Кримінального кодексу України.

Йому може загрожувати покарання у виді позбавленням волі на строк до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Заходи з викриття та документування протиправної діяльності підозрюваного проводилися спільно з працівниками управління СБУ в області.

На Хмельниччині викрили ділка, який заробив пів мільйона на гуманітарній допомозі (фото)На Хмельниччині викрили ділка, який заробив пів мільйона на гуманітарній допомозі (фото)На Хмельниччині викрили ділка, який заробив пів мільйона на гуманітарній допомозі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024