Поділитись:

Зеленський у Луцьку знову попався на крадіжці м'яса: виніс із магазину свинячий ошийок

Четвер, 29 вересня 2022, 15:10

Лучанин Ігор Зеленський, якого неодноразово ловили на крадіжці м'яса, знову взявся за своє. У понеділок, 26 вересня чоловік вкрав 2,5 кілограма свинячого ошийка.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили джерела в правоохоронних органах. 

За їх даними, чоловіка затримали у вівторок, 27 вересня, а вже наступного дня йому повідомили про підозру. 

Цікаво, що коли чоловік крав м'ясо, у нього ще не закінчився іспитовий строк після попередньої крадіжки. 

«За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури 40-річному лучанину повідомлено про підозру у вчиненні в умовах воєнного стану крадіжки та закінченого замаху на крадіжку (ч.4 ст. 185, ч. 3 ст.15 ч.4 ст.185 КК України).  26 вересня 2022 року його затримали в одному з магазинів Луцька, коли він крав м’ясні продукти. Злочин чоловік вчинив, перебуваючи на іспитовому строці. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів», – повідомила у коментарі нашим журналістам речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич

Нагадаємо, раніше до суду Зеленського довела любов до свиної корейки: він систематично цупив м´ясо в луцьких супермаркетах. Каже, крав, бо має трьох дітей, а на офіційну роботу не беруть. На питання, чому крав в 1996, коли дітей ще не було, відповів: «Такі часи були, що ви не знаєте? Може, якби мене з першої судимості не посадили в тюрму, а дали шанс...». 

Після звільнення з СІЗО чоловік знову взявся за своє. Його помітили в одному з супермаркетів популярної луцької мережі в середині вересня. Представник мережі стверджує, що Зеленський намагався поцупити м'ясо, однак, коли охорона це помітила, кинув вкрадене і почав тікати. Сам м'ясолюб заперечує, мовляв, з його вагою у 120 кілограмів важко від когось втекти. 

Зрештою, коли крадіжку таки вдалося завершити, Зеленського вкотре впіймала поліція. Що з ним буде далі – вирішить суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів