Поділитись:

Представили нову наглядову раду "Приватбанку"

П'ятниця, 23 грудня 2016, 18:12
Представили нову наглядову раду «Приватбанку»

Міністр фінансів Олександр Данилюк представив членів наглядової ради "Приватбанку".

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Ми почали формування наглядової ради "Приватбанку" із зустрічей з президентом і прем'єром, звернулися до міжнародних організацій. Всього в наглядовій раді буде 7 членів, його голова ще не визначено – його буде визначати сам спостережну раду", – заявив Данилюк.

З його слів, до наглядової ради "Приватбанку", зокрема, увійшли керівний директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж, представник ЄБРР Артем Шевальов, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, екс-співробітник UniCredit Андреа Монета, представник Світового банку Стівен Силиг, радник голови НАК "Нафтогаз Україна" Сергій Алексєєнко, турецький криза-менеджер Енгін Акчакоча,

"Франсіс Маліж, керівний директор ЄБРР, дуже добре знає Україну, за його ініціативи розпочато реформи, реформа нак нафтогаз, відомий фінансист У McKinsey & Company працював у банківському секторі", – зазначив глава Мінфіну. Він також назвав Андреа Манету кращим у світі спеціалістом з реструктуризації банків.

"Для мене це велика честь. Я погодився, щоб допомогти в стабілізації і допомогти Україні покращити здоров'я банківського сектора. Дивлячись на останні події, я дуже вражений. "Приват" демонструє великий запас стійкості, пройшов ситуацію без припинення діяльності. Також ми бачимо, що банк має довіру з боку клієнтів . Але треба працювати над поліпшенням корпоративного управління, щоб в майбутньому не було сюрпризів", – заявив Френсіс Малеж.

Надрукувати
мітки:
коментарів