Поділитись:

Лукашенко несподівано прилетів у РФ – зустрічається з путіним

Понеділок, 26 вересня 2022, 12:36
Лукашенко несподівано прилетів у РФ – зустрічається з путіним

Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко полетів до лідера країни-агресора володимира путіна в РФ, обговорюють «непростий період» і дякують людям «за розуміння».

Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на пресслужбу лукашенка.

У понеділок, 26 вересня, олександр лукашенко прилетів у Сочі з неанонсованим візитом й зустрівся там з путіним.

«Я сьогодні проаналізував доручення, які ми давали, у нас зривів практично немає. Нам передбачили крах, загибель тощо. Ми не раз говорили: життя різноманітне, ми потрібні комусь, нам хтось потрібен, і ми знайшли партнерів! І людям треба висловити подяку за розуміння. Непростий період! Люди розуміють.

Є якийсь вододіл і критерій, у нас у 20-му році, у вас зараз, який показує, хто є хто. Ми змінилися за ці три місяці значно. Побачили, що можемо жити нормально. Ніякого страху немає. Ну а Європа, якщо очманіла, нехай вони думають», – заявив лукашенко.

Напередодні журналісти повідомляли, що один з бортів Лукашенка вилетів з Білорусі до росії. Але поїздка не анонсувалася.

Лукашенко розповідав, що цього тижня полетить у відрядження, але також не казав, куди.

Нагадаємо: днями очільник МЗС Білорусі Володимир Макей заявив, що його країна хоче бути посередником у переговорах між Україною та росією. Він вважає, що його країна непричетна до військової агресії, проте змушена страждати через західні санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів