Поділитись:

Поліція стріляє в повітря: в Дагестані тривають протести проти мобілізації (відео)

Неділя, 25 вересня 2022, 17:36
Поліція стріляє в повітря: в Дагестані тривають протести проти мобілізації (відео)

У Республіці Дагестан, що входить до складу рф, місцеві жителі протестують проти мобілізації, поліція стріляє у повітря. 

У мережі користувачі повідомляють про перекриття людьми траси і постріли поліції у повітря. Втім протестувальники не розходяться.

Видання «Черновик» повідомляє, що в Ендіреї в рамках мобілізації призвали 110 осіб, зокрема тих, хто нещодавно повернувся з армії. В управлінні МВС по регіону коментарів не дали.

Раніше в Бабаюртівському районі Дагестану протестувальники проти мобілізації також перекривали трасу. У місті Баксан у Кабардино-Балкарії місцеві жителі зібралися на стихійний мітинг проти мобілізації – на площу перед адміністрацією вийшли кілька десятків людей.

З регіонів півдня росії та Північного Кавказу надходять повідомлення про порушення під час проведення мобілізації на війну в Україні. Зокрема, у Дагестані до мобілізаційних пунктів доставляють багатодітних батьків неповнолітніх дітей, чоловіків без бойового та армійського досвіду тощо.

За даними InformNapalm, Дагестан зберігає першість серед суб’єктів рф за кількістю поіменно встановлених, ліквідованих в Україні військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів