Під «кайфом» впав з 3-го поверху, схопив урну і втік: на Волині судили росіянина

Неділя, 25 вересня 2022, 11:48

На Волині судили уродженця міста Бєлогорськ, Амурської області росії, який вже раніше відбував покарання за крадіжку. Цього разу зловмисник постав перед судом через грабіж, вчинений за дивних обставин.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд Волинської області 20 вересня.

Як вбачається із вироку, 5 червня 2021 року о 17:20 чоловік відкрито заволодів металевою урною-попільничкою, чим завдав шкоди ОСББ майже на 500 гривень.

У суді обвинувачений визнав свою вину, та розповів, що того дня перебував під впливом наркотичних засобів. Випав з вікна третього поверху на «козирок», вдарився головою. Після чого схопив урну і кудись з нею побіг. У суді переконував, що не бачив і не чув людей, які робили йому зауваження. Тому наполягав аби його дії перекваліфікували з грабежу на крадіжку.

Суд дослідив записи із камер спостереження та дійшов до висновку, що чоловік винен у крадіжці.

Враховуючи невідбуту частину покарання за попереднім злочином, обвинуваченому призначили остаточне покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що волинянин неодноразово проникав не територію лісорозсадника ДП «Ківерцівське лісове господарство», звідки викрадав саджанці туї. Та зловили злодія після того, як він вирішив вкрасти велосипед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: