Опублікували перше фото короля зі знаменитою червоною валізою

Неділя, 25 вересня 2022, 04:35

Палац опублікував першу світлину короля Чарльза III із червоною валізою, до якої надходять документи на розгляд монарха.

Після смерті Єлизавети II її син Чарльз автоматично став королем – він одразу ж взявся виконувати свої монарші обов'язки, пише Тсн.

На офіційній сторінці королівської родини в Twitter опублікували світлину, авторства Вікторії Джонс. На ній Чарльз III зазнімкований під час роботи у кімнаті XVIII століття у Букінгемському палаці.

Він сидить за столом, а біля нього на кріслі лежить знаменита червона валіза з офіційними документами від урядових міністрів Великої Британії та королівств, а також від представників Співдружності та інших країн.

Позаду короля можна помітити чорно-білу світлину його покійних батьків, королеви Єлизавети II та принца Філіпа. Подружжя подарувало її його своєму батькові, королю Георгу VI, на Різдво у 1951 році - останній святковий сезон перед його смертю у лютому 1952 року.

Нагадаємо, у лютому цьогоріч на честь 70-річчя правління Єлизавети II опублікували її знімок із цією червоною валізою. Фото було зроблене у Сандрінгемі.