Поділитись:

Пилососи для дому – комфортне прибирання без бруду та пилу*

П'ятниця, 23 вересня 2022, 11:02

Автоматизація збирання полягає у застосуванні кількох видів спеціальної техніки, але ключовим інструментом є пилососи. Продукцію пропонують такі виробники, як Samsung, Xiaomi, Rowenta, Philips, Bosch, Thomas, Karcher та багато інших. Техніка за замовчуванням гарантує якість прибирання, але залежить і від користувачів.

Побутові моделі підготовлені для зручності роботи. Вони легкі, прості в освоєнні та безпечні. Професійні пилососи підходять для великих клінінгових компаній і відрізняються не тільки високою потужністю, а й не завжди доступною для простих користувачів ціною. Тому правильний вибір у магазині «Фокстрот» стане основою вдалої покупки та подальшого прибирання.

Тип збирання

Виробники пропонують три варіанти прибирання:

  1. Сухе. Стандартні моделі пилососів для видалення залишків дрібного сміття та пилу;
  2. Вологе. Є кілька резервуарів для подачі та збирання рідини. З основного резервуару надходить вода і рідина для чищення, а в інший резервуар надходить брудна вода;
  3. Сухе із збиранням рідин. Відмінні моделі для сухого та вологого збирання, дозволяючи комбінувати методики очищення.

При виборі визначається потужність в діапазоні від 201 до 1600 Вт. Це оптимальний середній показник для більшості приміщень.

Пилозбірник та особливості пилососу

Вигляд пилозбірника, що використовується, залежить від конструкції та характеристик пристрою. Виробники можуть встановити аквафільтр, мішок і без мішка, а також контейнер, де є циклон або він може бути відсутнім. Місткість пилозбірника підбирається під індивідуальні запити та завдання, але оптимальним рішенням стане об'єм до 9 літрів.

Додаткові особливості та функціонал пилососу спрощують його експлуатацію та використання у різних ситуаціях. Наприклад, пристрій може доповнюватися автоматичною смоткою шнура, ручкою для перенесення, збиранням рідини і навіть функцією видування повітря. Пилососи нерідко комплектуються великою кількістю насадок для килимів, м'яких меблів, ламінату, плінтусів і т.д.

Де придбати пилосос?

Вибрати пристрій і зробити його покупку найзручніше в інтернет-магазині «Фокстрот», де великий набір техніки формується виходячи з постачання багатьох виробників та брендів. Пристрої доставляються до пунктів видачі або офісів відомих транспортних компаній. Покупка можлива в кредит або за повної оплати. Практично на всю техніку, що продається, надається офіційна гарантія від виробника.

Надрукувати
мітки:
коментарів