Поділитись:

На Волині відновили ремонт 12-метрового мосту (фото)

Четвер, 22 вересня 2022, 23:16
На Волині відновили ремонт 12-метрового мосту (фото)

На автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ відновили ремонтні роботи на мостовому переході поблизу села Сокіл.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Волині. 

Зазначається, що 12-метровий міст через річку Лютиця розпочали лагодити минулоріч у ході ремонту майже 11-кілометрової ділянки автошляху Т-18-02, що пролягає між населеними пунктами Сокіл та Оленівка. Торік відновили у верхньому шарі близько 9 км дороги, ремонт цього відтинку та штучних споруд планували завершити цьогоріч, однак не вдалось це зробити через війну.

Міст поблизу с.Сокіл встигли поремонтувати лише частково. Відновили проїзну частину лівої половини мостового переходу, а права лишилась непроїзною, оскільки до початку повномасштабної агресії росії саме розпочали армувати нову накладну плиту.

Відтак, весь транспорт через міст рухається в обох напрямках лише відновленим лівим проїздом, що значно сповільнює проїзд, створює загрозу безпеці руху та незручності для водіїв і місцевих жителів.

«Ремонт проводиться без перекриття дорожнього руху, тож водіям та іншим користувачам дорогою варто бути максимально уважними та обережними на цій ділянці шляху», – попереджають дорожники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів