Поділитись:

Волинські рятувальники за 5 хвилин ліквідували пожежу у будинку

Четвер, 22 вересня 2022, 12:09

На Волині минулої доби рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та 4 рази виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Волинській області у Фейсбуці.

21 вересня вранці трапилася пожежа в дерев’яному житловому будинку 58-річного мешканця села Майдан Ковельського району. О 10:25 за викликом до місця події прибули рятувальники 21 Державного пожежно-рятувального поста смт Голоби та працівники місцевої пожежної охорони села Радошин.
З’ясувалося, що горить ізоляція електромережі в будинку. Вогнеборці за дві хвилини локалізували горіння, а ще за три – ліквідували. Внаслідок пожежі знищений радіоприймач, пошкоджена стіна й покрівля на незначній площі, але завдяки своєчасним діям рятувальників оселя вціліла від знищення вогнем.
За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

Минулої доби рятувальники здійснили 4 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт. Зокрема у Володимирському районі вони відбуксирували з розмитих дощем ділянок автодоріг легковий автомобіль та рейсовий автобус.  У Луцьку на вулиці Привокзальній бійці 25 ДПРЧ відчинили двері до квартири, де перебувала літня жінка без ознак життя. А в селі Сокіл на Ковельщині рятувальники 10 ДПРЧ м. Любомля знешкодили гніздо шершнів на горищі літньої кухні.

 

 

Нагадаємо, що на Волині рятувальники доправили пожежне спорядження та бойовий одяг для добровільних пожежних формувань тергромад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів