Поділитись:

Зрадниця Ані Лорак вперше від початку війни заговорила про події в Україні

Четвер, 22 вересня 2022, 04:16
Зрадниця Ані Лорак вперше від початку війни заговорила про події в Україні

Співачка-зрадниця Ані Лорак, яка родом з Чернівецької області, півроку мовчала і жодним чином не коментувала повномасштабну війну, яку росія розгорнула проти України.

Також Ані Лорак приховала свою сторінку в Instagram і нічого там не публікувала.

Втім, путіністка, схоже, визначилася зі своєю позицією. Зрозумівши, що Україна зраду їй ніколи не пробачить, а в Європі вона нікому не потрібна зі своїми концертами, які масово скасовують, Лорак вирішила залишитися у росії.

Днями зрадниця з'явилася усміхненою у фотоблогу російської ведучої, а сьогодні вже відновила свою сторінку в Instagram. І, звісно, зробила це зі "сльозливим" постом, якому повірила лише солістка "А-Студіо" Кеті Топурія, така ж путіністка, і купка інших росіян, які не надто думають.

Коментарі до свого посту Лорак завбачливо вимкнула:

"Я заплющую очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце сповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена – моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям із вами. Я співаю, поки мої пісні торкаються вашої душі", – написала "голубь міра", для якої важливіші гроші, ніж життя її співвітчизників.

Зрадниця Ані Лорак вперше від початку війни заговорила про події в Україні

До слова, нещодавно Ані Лорак раптом згадала, що вона родом з України. Артистка запланувала дати концерти в Німеччині та Чехії. Та в анонсі до виступу знаменитість зазначила, що вона – українка. Так, зрадниця Ані Лорак назвала себе "найтитулованішою українською співачкою" та "народною артисткою України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів