Поділитись:

На Волині жінок-переселенок навчатимуть підприємництву

Середа, 21 вересня 2022, 17:57
На Волині жінок-переселенок навчатимуть підприємництву

Внутрішньо переміщених жінок Волині запрошують до участі в економічно-освітньому проєкті.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка організації «Розвиток Волині».

Як розпочати власну справу або відновити бізнес після переїзду в інший регіон? Як обрати ідею для успішного бізнесу в умовах війни? Як розробити бізнес-план та успішно продавати товари та послуги туди, де є гроші? Як правильно спілкуватись з клієнтами, яка має бути логістика в умовах кризи? Відповіді на ці та інші запитання отримають учасниці проєкту «Економічні можливості для жінок, які постраждали внаслідок війни», який стартує на Волині.

Зазначається, що проєкт розрахований насамперед на самозайнятих жінок та жінок-підприємиць, які внаслідок війни змушені були переїхати в безпечніші регіони, і шукають можливості для відновлення свого бізнесу або започаткування нового. Після проходження 4-денного навчального бізнес-курсу та участі в інших заходах проєкт вони зможуть здобути не тільки сучасні знання та бізнес-навички, необхідні для успішного ведення власного бізнесу, а й отримають фінансування через участь у грантовому конкурсі. Це допоможе забезпечити жінок та їхні сім’ї стабільним доходом на новому місці.

На учасниць чекає серія навчань, що складається з 4 тематичних бізнес-тренінгів. Серед тем – алгоритм успішного ведення власної справи, бізнес-комунікації, позиціонування продукції, опанування технік продажів та багато інших цікавих і актуальних тем. Після закінчення навчального курсу кожна учасниця підготує бізнес-план і зможе подати його на грантовий конкурс для отримання фінансування на відкриття, розширення або переміщення власного бізнесу. Досвідчені бізнес-тренери надаватимуть випускницям консультації та менторську підтримку.

До участі в навчальній програмі запрошують:

  • внутрішньо переміщені жінки віком від 18 років,
  • які внаслідок війни змушені були переїхати до Луцька та Волинської області,
  • мають/ли власний бізнес або хочуть його створити/відновити на новому місці,
  • хочуть стати успішними підприємицями, отримати доступ до фінансування власного мікробізнесу, проте потребують сучасних знань та практичних навичок.

Участь в тренінгах безплатна. Організатори навчання забезпечуватимуть харчування та відшкодування витрат за проїзд до місця навчання. Відбір зареєстрованих учасниць відбуватиметься на конкурсних засадах, кількість учасниць обмежена.

В межах проєкту відбудеться декілька навчальних курсів. Зареєструватися до участі у першому навчальному курсі можна до 25 вересня 2022 року за посиланням.

На Волині жінок-переселенок навчатимуть підприємництву 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів