У Луцьку Зеленський знову краде м’ясо й шукає адвоката (відео)

Вівторок, 20 вересня 2022, 08:50

Луцький м’ясолюб Зеленський після виходу із СІЗО знову почав красти м’ясо. Принаймні так стверджує представник мережі супермаркетів.

Ігор Зеленський вже отримав вирок за минулорічну крадіжку – рік позбавлення волі. Подався в апеляцію. Там виявилося, що шлейф кримінального минулого тягнеться за м’ясолюбом Зеленським понад 25 років: з 1996 року, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Тепер до суду Зеленського довела любов до свинної корейки: він систематично цупив м´ясо в луцьких супермаркетах. Той і не заперечує: крав, бо має троє дітей, а на офіційну роботу не беруть. На питання, чому крав в 1996, коли дітей ще не було, відповів: «Такі часи були, що ви не знаєте? Може, якби мене з першої судимості не посадили в тюрму, а дали шанс...»

В одному кримінальному провадженні Зеленського звільнили від відбування покарання: після семи місяців перебування у СІЗО відпустили на волю, в іншому – присудили один рік позбавлення волі. Він тепер подає апеляцію. А представник мережі супермаркетів запевняє: Ігор Зеленський знову взявся за своє. Нещодавно його помітили в супермакеті на Соборності: теж крав м'ясо, але «скинув» його, коли втікав від охоронця. До того ж, тепер, окрім м'яса, краде й ікру. 

Рік тому в суді Ігор Зеленський обіцяв більше не красти – тепер він експедитор. Щоправда, неофіційно. Аби оскаржити суд першої інстанції, чоловікові залишилося небагато – знайти адвоката. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: