Поділитись:

У Європі масово скасовують концерти Ані Лорак: в чому річ

Неділя, 18 вересня 2022, 22:00

Українська діаспора не хоче бачити Лорак на концертах в Європі. Скандальна співачка Ані Лорак анонсувала кілька концертів в Європі, але, як виявилося, їй там не раді. 

Про це повідомляє 24 канал.

Вже скасовано її майбутній концерт у Празі. А жителі Гамбурга 17 вересня планують влаштувати протест. На це вплинула українська діаспора, яка проти виступів зрадниці Лорак в Європі. 

Крім того, вже немає і афіш з концертами Лорак. Українці, які проживають в Європі, відзначають, що не хочуть бачити Лорак, бо вона замовчує вбивчу війну в Україні і геноцид українського народу.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Лорак у своїх соціальних мережах написала "Ні війні!", а потім замовкла більш ніж на півроку. Більше того, знаменитість видалила свою сторінку в Instagram, очевидно, через хвилю негативних коментарів із засудженням її позиції щодо повномасштабного вторгнення Росії. 

Крім того, Ані Лорак, яка замовчує повномасштабну війну РФ проти України і живе і працює в Росії, для осіннього туру по Німеччині та Чехії згадала свої українські досягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів