Поділитись:

Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)

П'ятниця, 16 вересня 2022, 16:20
Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)

Адміністрація польського міста Торунь передала в користування Луцькій міській територіальній громаді гуманітарну допомогу у вигляді п'яти пасажирських автобусів марки Jelcz та запчастин до них.

Про це у п'ятницю, 16 вересня, повідомило Управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності на сайті Луцької міської ради.

Автобуси будуть використовуватись для забезпечення соціальних потреб громади, а також внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок воєнних дій на території України.

Вирішенням всіх формальних та практичних питань, пов'язаних з процесом передачі цієї допомоги в Україну, займався ТОВ «Міський відділ транспорту в місті Торунь». Після оформлення документації польські водії доставили транспортні засоби до кордону з Україною, де передали їх представникам Луцької міської ради.

Разом з автобусами з міста Торунь до Луцька прибула також гуманітарна допомога, а саме засоби гігієни, одяг, продукти харчування, зібрані польськими фірмами та небайдужими мешканцями міста Торунь. З початку повномасштабної війни на території України місто-партнер неодноразово передавало гуманітарну допомогу нашій громаді, чим засвідчувало свою сталу підтримку.

За словами наших польських друзів, така допомога є однією з добрих справ, яку вони можуть зробити для нас, щоб підтримати у цей нелегкий час, а також це можливість засвідчити солідарність польського народу з українцями.

Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото)Польське місто подарувало Луцьку п'ять автобусів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів