Поділитись:

Росія завдала ракетного удару по Кривому Рогу, намагаючись затопити місто (відео)

Середа, 14 вересня 2022, 21:21
Росія завдала ракетного удару по Кривому Рогу, намагаючись затопити місто (відео)

Росія намагалась ракетним ударом спричинити техногенну катастрофу та затопити Кривій Ріг.

Одразу після ракетного удару по місту зникло водопостачання, а рівень води у річці Інгулець почав різко підійматись.

Як сповіщає ОК «Каховка», удар був завданий по західній околиці міста.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що були уражені «гідротехнічні споруди».

«Зараз служби ліквідовують наслідки ракетних ударів, а на місці координує роботу військова адміністрація», – йдеться у повідомленні.

Водночас місцеві фільмують підвищення рівня води, як в самому місті, так і по течії Інгульця, за повідомленням місцевого видання «Свої», рівень води у Кривому Розі піднявся на 2-3 метри. З посиланням на еколога видання повідомляє, що у випадку прориву греблі ситуація була б значно гірша. Можливо або незначні руйнування, або аварійний спуск води

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул підтвердив, що «кончені тварі завдали удару по одному з об'єктів гідравлічної інфраструктури міста», а також зазначив, що водопостачання міста вже поновлюється.

«Країна-терорист і далі воює проти мирного населення. Цього разу – ракетні удари по гідротехнічних спорудах і спроба затопити Кривий Ріг. Все, що можуть окупанти, – це посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, спробувати залишити людей без світла, тепла, води та їжі. Чи зможе це нас зламати? Аж ніяк. Чи чекатиме на них справедлива відповідь і відплата? Безперечно, так», – написав Володимир Зеленський.

Росія завдала ракетного удару по Кривому Рогу, намагаючись затопити місто (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів