Поділитись:

Працює 33 із 38 шкіл: у Луцькій громаді затвердили мережу закладів освіти

Середа, 14 вересня 2022, 13:05
Працює 33 із 38 шкіл: у Луцькій громаді затвердили мережу закладів освіти

У Луцькій міській територіальній громаді працюють 33 з 38 шкіл. Ті школи, які не мали укриття у своєму приміщенні чи поблизу, не працюють. Учні там або вчаться онлайн, або шкільними автобусами їх довозять до інших навчальних закладів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 14 вересня.

Також у громаді працює 42 ДНЗ з 54.

Староста Прилуцького старостинського округу Олександр Гурський підняв питання щодо підтоплення підвалу у дошкільному навчальному закладі села Дачне, зазначивши, що у належний стан його приведено з коштів батьків.

Міський голова Ігор Поліщук, своєю чергою, акцентував на забороні збирати кошти з батьків, зокрема, й на ремонт укриттів у дитячих садочках.

«Батькам гроші повернути всі. Необхідні роботи провести за кошти міського бюджету. У нас є на це гроші у бюджеті. Усім керівникам навчальних закладів було доведено про це неодноразово. Треба припиняти практику збору грошей з батьків», – наголосив міський голова.

Водночас директор департаменту освіти Віталій Бондар повідомив, що за бюджетними коштами на облаштування укриття у підвалі ДНЗ села Дачне ніхто не звертався. Міський голова Ігор Поліщук дав доручення оголосити догану директору садочка за такі дії.

Нагадаємо, що у Луцьку для дітей захисників встановили нові грошові норми харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів