Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 13 вересня

Вівторок, 13 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 13 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 13 вересня:

Про волинянина, який загинув під час контрнаступу ЗСУ

Війна забрала життя старшого солдата другого мотопіхотного батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Миколи Мацюка.

«З перших днів війни Микола Васильович став на захист України, її територіальної цілісності і незалежності. Вірний військовій присязі Микола Мацюк загинув 6 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Борщова, що на Харківщині», – йдеться в повідомленні Дубівської громади.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 13 вересня 

Про презентацію книги Ірени Карпи

У Луцьку відома українська письменниця Ірена Карпа презентувала свою нову книжку «Тільки нікому про це не кажи». 

Презентація відбулася у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у понеділок, 12 вересня. Організатори заходу – команда літературного фестивалю «Фронтера» та Волонтерський штаб «Ангар». Це перша літературна презентація від команди луцьких культурних менеджерів з початку повномасштабного вторгнення. 

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 13 вересня 

Про «домофонного хулігана»

У Луцьку вночі затримали п'яного чоловіка, який «надзвонював» людям через домофон й заважав відпочивати.

Вночі у понеділок, 12 вересня, правоохоронці отримали повідомлення про те, що на проспекті Перемоги у Луцьку невідомий чоловік «безпричинно телефонує у домофон та заважає відпочивати».

Патрульні, які прибули на місце події, виявили 38-річного чоловіка, який сидів біля входу у під’їзд будинку в п’яному вигляді. 

З ним провели профілактичну бесіду та склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.  Після цього чоловік направився за місцем проживання.

 

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 13 вересня

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів