Поділитись:

На Вінниччині застрелився екс-заступник голови "Нафтогазу", – ЗМІ

Середа, 21 грудня 2016, 16:11
На Вінниччині застрелився екс-заступник голови «Нафтогазу», – ЗМІ

У Вінницькій області у своєму будинку застрелився колишній заступник голови "Нафтогазу" часів Януковича Геннадій Юр'єв.

Як повідомив "Українській правді" речник Нацполіції Ярослав Тракало, у середу, 21 грудня, працівники військової прокуратури з'явилися до його будинку в селищі в Тиврівському районі.

"Задля проведення невідкладних слідчий дій, а саме затримання підозрюваного в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 5 статті 191 КК (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах – УП) співробітники військової прокуратури прибули до будинку.

Ще до їхнього потрапляння в будинок, вони почули хлопок. Всередині вони виявили тіло з вогнепальним пораненням в голову", – сказав Тракало.

Він додав, що особа вбитого встановлюється.

Водночас джерела видання підтвердили, що знайдений в будинку чоловік – це Геннадій Юр'єв. Згодом речник Генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган підтвердила УП, що саме Юр'єв був знайдений у будинку мертвим.

Юр'єв працював заступником голови "Нафтогазу", коли компанію очолював Євген Бакулін. Він входив у так звану групу "РосУкрЕнерго".

Він був фігурантом розслідування щодо зловживань на державних тендерах. Підозрюваними в цій справі є брати Олександр та Сергій Кацуба.

Надрукувати
мітки:
коментарів