"Волвест" нагородили за соцпроект у супермаркетах "Наш Край"

Середа, 21 грудня 2016, 16:46

Інвестиційна група VolWest Group отримала нагороду від Центру розвитку корпоративної відповідальності за ідею та впровадження соціального проекту "Живи відповідально!" в мережі "Наш Край".

Цей проект компанія подала на VII Національний конкурс кейсів з КСВ 2016 у номінації "12 ціль сталого розвитку "Відповідальне споживання". На сьомий Конкурс КСВ-кейсів було зібрано понад 180 кейсів, які оцінювали 30 експертів, з них 20 українських та 10 міжнародних. Основною темою конкурсу кейсів-2016 стала "Цілі сталого розвитку і внесок українського бізнесу в їх досягнення", – повідомляє прес-служба компанії.

Вручення нагород відбулося під час Національної конференції "Бізнес, що змінює країну". Під час конференції було презентовано 28 КСВ-кейсів, які були визнані експертами найбільш ефективними та позитивними для суспільства.

"Це дуже важлива нагорода для нашої компанії, адже в цьому році корпоративна соціальна відповідальність стала частиною стратегії усіх компаній, що належать "Волвест груп". Попереду у нас багато планів та нових проектів, які ми будемо впроваджувати з огляду на потреби громади та суспільства, в якому ми працюємо", – зазначила Вікторія Матвіюк, керівник КСВ-проектів VolWest Group.