Поділитись:

На Волині дві автівки не роз'їхалися з блокпостами – є потерпілі (відео)

Понеділок, 12 вересня 2022, 12:19
На Волині дві автівки не роз'їхалися з блокпостами – є потерпілі (відео)

Фото ілюстративне

На Волині сталися дві дорожньо-транспортних пригоди з постраждалими через зіткнення автівок з бетонними спорудами на блокпостах.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У суботу, 10 вересня, у Камінь-Каширському районі водій автомобіля Volkswagen Transporter, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснив зіткнення зі спорудою на стаціонарному блокпосту. Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження. Чотирьох із них госпіталізували. Крім того, тілесні ушкодження отримав поліцейський, який ніс службу на блокпосту. Йому надали медичну допомогу, не госпіталізовували.

А у селі Тростянець на  Ківерцівщині водій автомобіля Volkswagen Passat виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з бетонною конструкцією, що є частиною недіючого тимчасового блокпоста. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до медзакладів.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Транспортні  засоби вилучили. Триває слідство під час якого з’ясують усі причини та обставини дорожньо-транспортних пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів