Поділитись:

У Володимирі бус збив на смерть 73-річну жінку на переході (відео)

Понеділок, 12 вересня 2022, 11:56
У Володимирі бус збив на смерть 73-річну жінку на переході (відео)

У Володимирі і Володимирському районі у вихідний день сталися три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких загинула одна пішохідка, ще один –  отримав травми і був госпіталізований.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 11 вересня, в місті Володимир водій автомобіля Mercedes-benz Sprinter не врахував дорожньої обстановки та на пішохідному переході здійснив наїзд на 73-річну  місцеву мешканку. Жінку доставили до лікарні, де  згодом від отриманих травм пенсіонерка померла. 

Того ж дня у селі Верба цього ж району водій автомобіля Subaru здійснив наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку по проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП 41-річний пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

У селі Литовеж Володимирського району водій автомобіля Volvo під час переїзду нерегульованого залізничного переїзду не надав переваги в русі колійній машині та зіткнувся із нею. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до медзакладу.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1, ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні  засоби вилучили. Триває слідство під час якого з’ясують усі причини та обставини дорожньо-транспортних пригод.

У Володимирі бус збив на смерть 73-річну жінку на переході (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024